1.Bölüm
ZEMHERİ BENİ TANIMIYORSUN !
Genç kadın zorlukla gözlerini aralamaya çalıştı. Her çabalayışı başına ağrı olarak girse de sonunda başarmıştı. Tepesinde ki ışık gözlerini kamaştırdı. Başını zorlukla yan tarafa çevirip olduğu yeri tanımaya çalıştı. Ama tanımıyordu !
Üzerinde hastane önlüğü , kolunda bir serum vardı. Ama kaldığı odanın hastane olmadığına emindi. Düşüncelerini bir türlü toparlayamıyordu. Buradaydı ! Ama neden ? Gözlerini sıkıca yumup sakinleşmeye çalıştı. Yaşadığı her şey gözlerinin önünden geçerken kalbi korkuyla çarpmaya başladı.
İşte bu hiç iyi olmamıştı. Yerinde hafifçe doğruldu. Kolunda ki serumu çıkartıp attı. Çıplak ayaklarıyla kapıya gitti. Sessizce kapının kolunu aşağı indirip kapıyı açtı. Sadece bir adım atmıştı. Sadece bir adım dehşetle geri adım atmasını yeterli gelmişti.
Alisa Zorlu Asayiş şube de görev yapan bir komiser yardımcıydı. Bundan haftalar önce bir şebekenin peşine düşmüşler ve sonunda istedikleri bilgilere ulaşmışlardı. Tek yapmaları gereken yerlerini tespit etmekti.
Alisa bunun için gönüllü olmuştu. Kısa süreceğine inandığı gizli görevi kabul etmişti. Peşinde oldukları şebeke , zor durumda kalan kadınları toplayıp kuluçka olarak kullanıyorlardı. Planları basit ama mükemmeldi. Kadınları toplayan adamlara yanaşmış , onlara zor durumda ve kimsesiz olduğunu söylemişti. .Çok basitti.
Onlar Alisa ya istediklerini vermişlerdi. Kısa yoldan para kazanabileceklerini söylemişler ve onu kabul etmişlerdi.
Hemen peşinde olan ekip arkadaşları ve üzerinde ki izleme cihazıyla tehlike de değildi.
Tek yapması gereken kadınların tutulduğu yere gitmekti. Basitti ! Ama düşündüklerinin hiç birisi olmadı. Beyaz minibüs tarzında bir arabaya bindirildi. Adamlardan biri yanındaydı. Her şey tam beş dakika sonra oldu. Tehlikeli olmadığını yansıtmak için masum bir şekilde başı önde ellerini kucağında bağlı dururken bir anda burnuna tutulan eterle bilinci kayboldu.
Ve şimdi buradaydı. Kaldığı oda demir parmaklıkların içindeydi.
“Lanet olsun !” Parmaklıkları sertçe tuttu.
“Lanet okuma güzel kız “
“Sen ” dedi Alisa . Adamın gülümsemesi midesini bulandırmıştı.
“Mekanıma hoş geldin Alisa . Pardon yoksa komiserim mi demeliydim “Alisa duyduğu gerçekle bir adım geriledi. Adam parmaklıklara doğru yaklaştı.
“Gerçekten çok güzelmişsin. Gözlerin için bile bir sürü müşteri bulabilirim. Ama senden doğan bebekler baya bir pahalıya gidecek “
“Ne saçmalıyorsun sen ? Ne bebeği “
“Senin doğuracağın bebekler Alisa . Anneleri bu kadar güzelken onlarda muhteşem olacaklar bence”
“Ne saçmalıyorsun sen be ! Bir polisi kaçırdınız. Çoktan peşinize düşmüşlerdir bile.
Adam gür bir kahkaha attı. Kıza bakmaya doyamamıştı. “Evet ekip arkadaşlarının seni baya bir seviyorlarmış. Bir türlü aramaktan vazgeçmediler. Ama gördüğün gibi 5 gündür buradasın “
Genç kadın adama anlamaz gözlerle baktı .
“5 gün mü ?”
“Hı hı . Tam beş gündür benim misafirimsin. Hazır buraya kadar gelmişken seni bırakmak olmazdı öyle değil mi ? Bu arada tanışmadık seninle Alisa . Ben onur ve bu gördüğün tüm güzellikler benim”
Adam iki kolunu yana açıp bulundukları yeri gösterdi. Alisa acıyla baktı etrafına. Onun kaldığı gibi bir sürü oda vardı . Hepsinde demir parmaklıklar vardı. 20 hapishane. 20 kadın demekti.
“Adın onur ama onursuz herifin tekisin. Beni bulacaklarını biliyorsun değil mi ? “
“Tek bildiğim şey Alisa . Seninle çok güzel zamanlar geçireceğiz burada. Şimdi odana gir ve dinlen ” deyip gitti.
Alisa sırtını duvara yasladı. Bacaklarını kendisine çekti.
Ne olmuştu ? Nasıl bu duruma düşmüştü ? 5 gündür nasıl bulamamışlardı onu. Karşısında ki odanın kapısı açıldı. İçeriden çıkan kızı gördüğünde dudaklarından kısık bir hıçkırık kaçtı. Eliyle dudaklarını kapattı.
En fazla 20 yaşında olan kız elleri kocaman karnında ona göz yaşlarıyla bakıyordu.
Zorlukla ayağa kalktı.
“Ne zamanddır buradasın ” dedi kızın duyabileceği bir sesle.
“üç senedir “dedi kız. Elleriyle karnını okşadı.
“O bebek kimin “
“Bilmiyorum ki abla . Buradaki kimse bilmez bebeğinin babasını. Bir doğurduğumuzu biliriz. Kucağımıza bile vermezler “
Alisa duyduklarıyla dehşete düşüyordu. Burası bir fabrikaydı. Gerçek bir bebek fabrikası .
“Korkma tamam mı. Ben polisim . Yakında burayı bulacaklar hepimiz bu lanet yerden çıkacağız “
Genç kız umutsuzlukla başını salladı. “Burdan bir ölen çıkar . Şimdiye kadar çıkabileni görmedim ben ” deyip odasına geri girdi. Var olan gerçekleri hatırlamak hiç iyi gelmemişti.
Alisa saatlerce yerde oturdu. Diğer odalardan kızlar çıksa da hiç biriyle konuşamadı. Her gördüğü büyük karınla dehşete düştü. Onlar polisti. Toplumun düzenini sağlayan , suçlarla savaşan polislerdi. O zaman şimdiye kadar ne yapmışlardı ki. Senelerdir böyle bir yerin varlığından nasıl haberdar olmamışlardı.
Bir süre sonra odaya girdi. Modern kuluçka makineleri. Burası nasıl bir yerdeydi ki , tek kaldıkları odalar bu kadar donanımlı oluyordu.
Televizyon bile vardı.
Bir köşe de minik bir mutfak ve buz dolabı.
Şaka gibiydi. Ama gerçek bir şaka .
Yatağına yatıp çarşafı boynunun altına kadar çekti.
“Bulun beni ne olur . Bulun !”
Ertesi gün omzundan dürtülmesiyle uyandı. Başında iki adam vardı. Sertçe yutkundu. “Bizimle geliyorsun “
Alisa aptal bir kadın değildi. Ayağına kadar gelen fırsatı tepmeyececekti.
Kendisinin iki katı olan adamlarla tamamen başa çıkamas da o da fazlasıyla onlara zarar verebilirdi. Hafifçe başını salladı .Ayaklarını yere indirmeden başında bekleyen adamın gözlerine baktı. Adam ona beğeniyle bakıyordu.
Aptal erkekler .
Gözlerini adamdan çekmeden adamın diz kapağına tüm gücüyle sert bir tekme attı. Adam olduğu yerde iki büklüm olurken seri bir hamleyle adamın sırtından atlarken diğer adamın suratına da bir tekme geçirdi. Hızlı olmalıydı. Saniyelerle savaşıyordu. Odadan çıkıp koşmaya başladı.
Nereye gittiğini bilmeden sadece koştu. Soluğu kesilip adımları yavaşlarken hemen önünde duran on adamı gördü. On kişilerdir .. İki kere lanet olsun
“gerçekten kaçabileceğini düşündün mü Alisa . Ama hakkını vermek lazım o iki salağı geçmek senin için baya kolay oldu. Daha sıkı tedbirler almam gerekecek bundan sonra “
Arkasında duyduğu onursun sesiyle adama nefretle baktı.
“Sana bir tavsiyle vermeme izin ver onursuz , eğer birazcık aklın varsa burada öldür beni. Şimdi öldürmezsen sana yemin ederim , ölümün benim elimden olacak ” dedi. Zehir gibi yeşil gözlerinden nefret taşıyordu.
“Tutun şu kadını ” dedi adamlarına.
İki adam kadının kollarından sıkıca tuttular. Alisa kurtulamaya çalışsa da başaramadı.
” Muanehaneye götürün ” Adamların peşlerinden odaya girdi.
“Bağlayın zorluk çıkarmasın” dedi. Alisa kollarından ve bacaklarından sıkıca bağlanırken çırpınıyordu.
“Ne yapıyorsun sen Allahın belası “
Onur ceketini çıkarıp üzerine doktor önlüğünü giydi.
“Senin gibi bir güzelliğin çoğalmasını sağlıyorum Alisa . “
Alisa dehşetle adama baktı.
“Hayır hayır hayır olmaz “
“Size kötü davrandığımızı iddaa edemezsin öyle değil mi. Bak yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanız da . Tek yapmanız gereken o lanet bacaklarınızı açıp çocuk doğurmak “
“Sakın manyak herif sakın bunu deneme bile. “
Adamın yanına gelen hemşire hazırladığı malzemeleri onurun önüne koydu.
“Seni öldürürüm anladın mı ? Seni geberitirim”
Onur kızın dibine girip hafifçe yanağını okşadı.
“Çok çok güzelsin , ve senden doğacak olan bebeği merakla bekliyor olacağım ” Adamlara döndü.
“Bacaklarını sabitleyin ” dedi.
Alisa her zaman kendine güvenmişti. Ailesinin yanından ayrılıp kendi evine çıktığında hiç korkmamıştı. Polis olup para kazandığında kendisine olan güveni artmıştı. O bir polisti. Her zaman ölüm ihtimali olan bir işte çalışıyordu. Bundan asla korkmamıştı. Görev başında ölüp şehit olmak onun için sadece onur olurdu.
Ama şimdi burada , rahmine tanımadığı bir adamın spermleri yerleştirilirken sadece bir kadındı.
Çaresiz bir kadın .
Tags: #poliseye #ask #kacis #aksiyon @benim @bebek #tutku #dram
Watpatte takip ediyordum bu hikayeyi çok heyecanlı bir yerde kaldı ne zaman yeni bölüm gelir yada burası ne zaman yetişir oraya
Watpatte yayınlanmayacak mısın
Wattpadee yayınlanıyor zaten canım. Orada 20 kusur bölümde. Biraya da tek tek ekliyorum .
Emeğine sağlık ?
Beğenmene sevindim canım. ❤